Анкета на Каледонискиот универзитет во Глазгов (GCU)

Каледонискиот универзитет во Глазгов (GCU), со поддршка на ДГМ, спроведува анкета за присутноста и примената на дигиталните технологии (BIM и GIS) и вештини во градежништвото во Македонија. Анкетниот прашалник е поставен на https://www.surveymonkey.com/r/GCU-MAG , достапен е на сите инженери и неговото пополнување не би требало да Ви одземе повеќе од седум минути.
Како дел од истражувањето, планирано е во следните месеци да се одржат куси обуки, кои понатака, во зависност од наодите со анкетата, би прераснале во курсеви организирани од страна на GCU.
На поддршката и учеството однапред Ви благодариме! darmowe kasyno online bez rejestracji

Leave a Reply

Your email address will not be published.