ОДЛОЖЕН V СИМПОЗИУМ НА ДГМ ЗА 10-12.06.2021

V Симпозиум на Друштвото за геотехника на Македонија е одложен и ќе се одржи во периодот од 10-12.06.2021 година во хотел Метропол – Охрид. automaty online free spins

Роковите за испраќање на рефератите и начинот на регистрација е објавен на https://mag. zaklady bukmacherskie w polsce net.mk/v-mag-symposium-28-30-5-2020/

Leave a Reply

Your email address will not be published.