ВТОР ВЕБИНАР НА КЛУБОТ НА МЛАДИ ИНЖЕНЕРИ

Инженерска Институција на Македонија Ве поканува да учествувате на вториот вебинар организиран од клубот на млади инженери со наслов – ГРАДЕЖНИШТВО- Мост меѓу науката и праксата.

На овој вебинар покрај искусните инженери свое учество ќе земат и членови ИМИ и ДГМ. automaty online 3d w online kasynie

Деталната програма, како и биографиите на предавачите се дадени во овој документ.

Пријавувањето на Вебинарот се прави следниот линк: https://forms. bukmacherskie zakłady sportowe gle/SRaFV6Lr7V8oqR6FA

Пријавувањето трае до вторник 11.08.2020 до 12 часот, пријавените учесници ќе добијат маил со линк за учество на Вебинарот. mini gry kasyno