Достапно е-предавањето на проф. д-р Борис Јеремиќ

На следниот линк е достапно предавањето на проф. д-р Борис Јеремиќ одржано на 09. apollo games automaty online 6.2020 година.

http://sokocalo.engr.ucdavis.edu/~jeremic/za_DGM-ZMKGB-UKIM/

Се препорачува следење преку Google Chrome.

Доколку линкот е недостапен, обидете се овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published.