ОДЛОЖЕН V СИМПОЗИУМ НА ДГМ ЗА 29-31.10.2020

V Симпозиум на Дружтвото за геотехника на Македонија е одложен и ќе се одржи во периодот од 29-31.10.2020 година во хотел Метропол – Охрид.

Поради тоа, датумите за испраќање на целосните и корегирани реферати, како и датумите за пријавување се изменети:

Рок за испраќање на рефератите 30.8.2020
Рок за испраќање на корегирани реферати 30.9.2020

Регистрација со регуларна котизација ( 100 [€] ) 20.9.2020
Регистрација со доцна котизација ( 125 [€] ) по 20.9.2020
Студенти ( 125 [€] )

Leave a Reply

Your email address will not be published.