Советување за земјотресно инженерство

Во организација на СГИС, во периодот од 24-26 јуни 2020 година во Рума, се организира седмо меѓународно советување „Земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија.

Подетални информации можете да најдете во првото соопштение и следните документи:

Покана
Пријава
Упатство
Шаблон

Leave a Reply

Your email address will not be published.