Повик за учество на работилница

Работилницата под наслов „RECENT TRENDS IN ROCK MECHANICS” која ќе се одржи во Љубљана, Словенија е во организација на SLOGED со поддршка од ISRM.

Детали можете да видите на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.